Meer resultaten voor podoloog zwolle

 
 
podoloog zwolle
Praktijk voor Podotherapie Zwolle in Zwolle podotherapeut P. School en R. Schreur.
Kinder Podotherapie, Diabetes, Sportpodotherapie. Welkom op de website van Peter School en Ruud Schreur. Podotherapeuten te Zwolle en Wezep. ONZE NIEUWE ZLIPPO SLIPPERS EN SANDALEN AANMEET RUIMTE EN ONZE NIEUWE LOOPBAND MET VIDEO CAMERA SYSTEEM. Klik hier voor meer informatie.
SEO
Ons team Wentzel Praktijkcentrum.
Jeroen is de huidige eigenaar van de praktijk. Als Register Sport Podoloog is hij in staat u te informeren over houdingsklachten die hun oorsprong vinden in de voeten. Daarnaast zijn voet klachten het vakgebied waar Jeroen u graag mee wil helpen in de vorm van het behandelen met een therapie zool, orthese, schoenadvies of praktische tips/oefeningen om u snel van u klachten af te helpen. Jeroen begon zijn carrière in de jaren 90 bij Runnersworld in Zwolle waar hij advies heeft gegeven op het gebied van hardloop en wandelschoenen.
depanneur-bruxelles.be
Sorry, de pagina kon niet worden gevonden NVvP.
Over de NVvP. Praktijk voor Podotherapie Nina Ordelman. 8023 BH ZWOLLE. Terug Praktijk voor Podotherapie Nina Ordelman in google maps. Streetview Praktijk voor Podotherapie Nina Ordelman. U bevindt zich hier.: 1213 VB Hilversum. T: 035 6246388. Stuur ons een bericht.
visitenkarten vorlage
Podotherapeut bij Topfit Lelystad Topfit Fysiotherapie.
augustus 15th, 2017. Gratis proefles Pilates bij Topfit Zwolle lees meer. augustus 9th, 2017. Laat u verwennen bij IntermeZZo! juli 10th, 2017. Topfit start met cursus lees meer. juni 28th, 2017. Gratis health check bij Topfit Fysiotherapie lees meer. mei 19th, 2017.
drone-logistique.fr
Expertisecentrum Voet en Beweging.
In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport. Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse. 8024 AA Zwolle.
lening
zwolle stadshagen INNOFEET.
Missie en Visie. Bel voor vragen of een afspraak 088 031 3000. Openingstijden Maandag t/m vrijdag 800: 1700: uur. E-mail Niet voor afspraken info@innofeet.nl. Innofeet de handelsnaam van Voetencentrum Nijenhuis II B.V. Simon Stevinweg 13 8013 NA Zwolle Copyright 2018 INNOFEET.
google search
Nieuws Praktijk Podotherapie Ter Aar.
27 maart 2018 Podotherapeut gaat naar terugkomdag Podoposturale therapie door Academie voor Podologie te Utrecht. 16 maart 2018 Podotherapeut bezoekt de Nationale diabetes dag. 1 maart 2018 Podotherapeut volgt lezing Myofasciale" pijn en triggerpoints" door NPI te Delft. 12 februari 2018 Podotherapeut volgt intercollegiale scholing echografie van de voet te Zwolle.
Samenwerking Podotherapie Ten Brinke Nieuws Fysio Koninginneweg.
Het uitgangspunt om het gehele lichaam te betrekken in de ondergane therapie heeft me niet alleen zeer aangesproken, bovenal zijn er meer resultaten geboekt dan alleen de schouder betreffend. Met volle aandacht, realistisch en met plezier is mij deze therapie gegeven.
Podotherapie Amersfoort Novomotion in Amersorft en omgeving.
U kunt bij ons in de provincie Overijssel terecht in de stad Zwolle bij NOVOmotion Podotherapie Zwolle, in de provincie Drenthe in de stad Hoogeveen bij NOVOmotion Podotherapie Hoogeveen, in de provincie Utrecht in de stad Amersfoort bij NOVOmotion Podotherapie Amersfoort, in de provincie Groningen in de stad Groningen bij NOVOmotion Podotherapie Groningen en in de stad Winschoten bij NOVOmotion Podotherapie Winschoten.
Kemerink voet beweging Podologie, Podotherapie en Pedicure Zwolle.
Stuur mij de nieuwsbrief maximaal 1 per week zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen en evenementen van Kemerink voet beweging. Uitschrijven kan op elke gewenst moment via de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief. Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Bekijk onze privacy voorwaarden. KEMERINK VOET BEWEGING. 8022 BG Zwolle.

Contacteer ons